Beste VPN 2024

Wat is de beste VPN van 2024. Wat de beste vpn is kan voor een ieder verschillen. Het is namelijk zo dat één iemand de prijs misschien heel belangrijk vindt en een ander de extra functies. Met de beste vpn bedoelen we dan ook de gemiddeld best presterende vpn aanbieder uit onze vpn test.

Veilig-Web heeft een vpn test gedaan waarbij de belangrijkste vpn aanbieders met elkaar worden vergeleken. Op basis hiervan hebben wij de beste vpn dienst gekozen.

VPN vergelijken

Om tot de beste vpn te komen zijn verschillende VPN diensten vergeleken. Om het overzichtelijk te houden is de vpn vergelijking gemaakt met drie van de grootste aanbieders in de markt: NordVPN, SurfShark en VPN Nederland. Deze vpn diensten hebben in de vpn test een beoordeling gekregen op vijf punten die wij belangrijk vinden. Het gaat hier om betrouwbaarheid, snelheid, servers, gebruiksgemak en prijs. Als algemene beoordeling wordt het gemiddelde cijfer uit deze VPN test genomen en vergeleken met andere aanbieders om zo tot de beste VPN aanbieder te komen. Hieronder volgt de vergelijking.

VPN diensten vergelijken

VPN-aanbieder NordVPN VPN Nederland Surfshark
Betrouwbaarheid 10 9 8
Snelheid 9 8 9
Servers 10 10 8
Gebruiksgemak 9 9 9
Prijs 9 910
Beoordeling 9.4 9.0 8.8

Gemiddeld beoordelen wij NordVPN als beste aanbieder. gevolgd door CyberGhost en Surfshark. Onderbouwing van deze cijfers zijn te lezen in onze vpn reviews. Hieronder zijn links naar de reviews van de verschillende aanbieders te vinden.

  1. NordVPN Review
  2. SurfShark Review
  3. VPN Nederland Review (volgt snel)

Goedkoopste vpn

In onze vpn test is ook duidelijk geworden wat de goedkoopste vpn is. Vooropgesteld, al deze drie vpn aanbieders zijn erg goed beoordeeld en verschillen in beoordeling zijn dan ook minimaal. Wanneer je voor de goedkoopste vpn gaat, hoef je dan ook absoluut niet bezorgd te zijn om bijvoorbeeld de veiligheid.

Wanneer je een abonnement voor een langere periode af wenst te sluiten is CyberGhost de goedkoopste VPN. Het langste abonnement van CyberGhost duurt 3 jaar en 3 maanden, en kost slechts €2,- per maand. Ter vergelijking, na CyberGhost is Surfshark het goedkoopste aan te schaffen voor €2,09 per maand. Dit Surfshark abonnement is voor 2 jaar.

Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste VPN, is het ook goed om rekening te houden met het apparaten waarop je één abonnement kan gebruiken. Mocht je privacy voor het hele gezin willen dan is het aan te raden om VPN op alle gebruikte apparaten te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan laptops en telefoons van uw kinderen. CyberGhost is zoals gezegd de goedkoopste vpn maar kent wel een limiet aan apparaten waarop je het abonnement kan gebruiken namelijk 7. Bij Surfshark is dit niet het geval, hier is 1 account te gebruiken op een ongelimiteerd aantal apparaten. Dit is de reden waarom SurfShark in de vergelijking hierboven een hoger cijfer heeft voor prijs dan CyberGhost.

Stel je voor, je gezin bestaat uit 4 personen met allen één laptop en één mobiel dan zou je dus voor CyberGhost 2 abonnementen nodig hebben en voor Surfshark slechts één. In dit geval zou Surfshark dus de voordeligste VPN aanbieder zijn.

Meer informatie over de vpn aanbieders, prijzen en het afsluiten van een abonnement is te vinden in onze vpn reviews.

Mogelijk ook interessant om verder te lezen…

Scroll naar boven
Scroll naar top